Wellhello

A Wellhello kollektíva a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös produkciója, mely elképesztő gyorsasággal vált hazánk egyik top zenekarává. A sikerek és nézettségek önmagukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné valamelyik időtlen sikerdalukat mint pl.: „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Sokszor volt már így”, „Emlékszem, Sopronban”. Az elnöki kettős rövid idő alatt írta be magát a hazai popzene történelemkönyvébe. Viharos gyorsasággal töltötték meg a klubokat, majd a legnagyobb fesztiválok nézőtereit. 7 teltházas Budapest Park koncertet tudhatnak a hátuk mögött, amelyek mára „legendás“ státuszba emelkedtek, többek közt az elképesztő show-elemekkel tarkított színpadi megérkezéseik miatt. Senki nem felejti el a fiúk helikopteres, pénzszórós nyitányát, vagy amikor egy igazi gőzmozdonnyal robogtak be a Parkba, ahogyan azt sem, mikor sárkányháton érkeztek meg a közönség feje felett. 

2 Fonogram díj, 2 Comet Gömb, 2 VIVA Chart show első helyezés és 1 Petőfi Zenei Díj – Év koncertje helyezés díszíti az elnöki falat.

2016 decemberében jött ki egész estés nagyjátékfilmjük, a #Sohavégetnemérős, amely a Wellhello dalai által inspirált történetekből áll össze, természetesen a fiúk is feltűnnek benne több ponton. A film egy hónap után a negyedik helyen végzett a 2016-ban bemutatott magyar filmek toplistáján, a filmzene CD-n pedig az addigi összes daluk kijött egyben. A 2017-es évben több dal is megjelent a 2018-ban debütáló “Zsáner” lemezről, az „Odaút“ című szerzemény több, mint 4 hónapon át vezette a rádiós listákat. Az utánuk napvilágot látott „Nem olyan lány“ pedig egy meglepően őszinte és csípős fricska, ahogy az „Az utolsó hibám” című szimfonikus dal is, ami (ismét) új oldaláról mutatta be az elnöki srácokat..

2019-ben két slágerrel is jelentkeztek: a "Barátom" című nagysikerű barátság-himnusz után napfényt látott az "Őszinte", amely a kapcsolatokon belüli macska-egér játékokról és féltékenységi körökről szól. Az elnöki páros 2019-ben egy világhírű énekes, Bryan Adams előzenekaraként is fellépett a Hősök terén. A sikeres évet december 30-án egy előszilveszteri bulival zárják az Akvárium Klub NagyHalljában.

A páros sikerei töretlenek, a dalok kivétel nélkül slágerek, a koncertek pedig teltházasak: nem véletlenül.