Szakács Gergő

Szakács Gergő énekes-dalszerző jelenleg az egyre nagyobb sikereket elérő Follow the Flow egyik frontembere, de már jó ideje aktív a magyar zenei életben. Saját YouTube csatornájára feltöltött tartalmai emelték ki őt a digitális áradatból a hazai popzene közepébe.

2015-ben "Ősz utca" című dalával versenyzett a lehetőségért, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselhesse hazánkat, és még ugyanebben az évben megmutatta, nemcsak egyslágeres előadó, hiszen "Lépnünk kell" című house-os single-je beköltözött a MAHASZ dance listájára. Sőt, nemcsak a magyar szakma és közönség ismerte fel karizmáját, maga James Arthur is megosztotta Gergő feldolgozásait saját felületein.

Számos sikeres előadóval dolgozott már együtt: Diaz, Fluor vagy épp Rácz Gergő is a listáján szerepel. Emellett a Wellhello "Retúrjegy" című dalának, valamint Pápai Joci slágerének, az "Özönvíz"-nek is társszerzője.

2018-tól csatlakozott a Follow the Flow-hoz, így ez áll most Gergőnél a fontossági sorrend élén, de szólókarrierjét is szépen egyengeti: 2019 nyarán “Idő” címmel jelentette meg új szerzeményét, és egyszál gitáros akusztikus műsorával is gyakran ad koncertet. A tehetséges énekes október 23-án, az Akvárium Klub KisHalljában egy teltházas koncerttel zárta a 2019-es évet.