Brains

A Brains Magyarország legnépszerűbb elektronikus zenét játszó koncertzenekara: országszerte teltházas klubkoncertek és nagyszínpados fesztiválfellépések igazolják a csapat helyét a hazai és nemzetközi zenei palettán.

 

Az élő fellépéseiről híres bandát a közönség szeretete mellett a szakma is díjazza: két Fonogram díj és két Petőfi Zenei díj bizonyítja az együttes sikerét.

 

Az együttes évente többször ad közel teltházas koncertet a Budapest Parkban, illetve óriási bulikkal tölti meg az Akvárium Klubot, ezen kívül visszatérő fellépői a hazai és külföldi fesztiváloknak, de a szuperhősök nem állnak meg – állandóan új kihívásokat keresnek. 2017-ben a banda egy önálló, szimfonikus estet adott a MÜPA-ban, a nagyszabású esemény sikeréből kiindulva 2018-ban további négy teltházas szimfonikus koncertet adtak az ország különböző városaiban.

 

2019 újabb mérföldkő a zenekar életében: két új, magyar nyelvű dallal indították az évet, illetve július végén másodszorra töltötték meg a Budapest Parkot. A szuperhősök éjszakáján képregényvásárral, profi jelmezes szuperhősökkel, 16 táncossal, meglepetésfellépőkkel, illetve rendkívüli jótékonysági céllal várták a közönséget: a jegyár egy részével leukémiás gyerekeket támogattak! Az eseménysorozat azonban ezzel nem ér véget: az együttes zárta ugyanis a népszerű koncerthelyszín 2019-es évadját is! A sikeres három Parkos koncertet és fesztiválszezont egy őszi klubkoncert-turné követte, amely során a megszokott Brains- hangulat mellett új dalok is megszólalnak majd. Az együttes az évet pedig az Akvárium Klub NagyHalljában zárta december 20-án.

2019 decemberén egy lendületes futóhimnuszt adtak ki, a "Maradok mozgásban" dalon JumoDaddy-vel dolgoztak együtt.