A Wellhello kollektíva a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös produkciója, mely elképesztő gyorsasággal vált hazánk egyik top zenekarává.

A sikerek és nézettségek önmagukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné valamelyik időtlen sikerdalukat mint pl.: „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Sokszor volt már így”, „Emlékszem, Sopronban”.

Különös tematikájú Budapest Park koncertjeikkel a szakma előtt járnak – már számos legendás, teltházas Parkos show-t tudnak maguk mögött. Senki nem felejti el a fiúk helikopteres, pénzszórós nyitányát, vagy amikor egy igazi gőzmozdonnyal robogtak be a Parkba, ahogyan azt sem, mikor sárkányháton érkeztek meg a közönség feje felett.

2016 decemberében egy egész estés nagyjátékfilmmel debütáltak. A #Sohavégetnemérős című filmben, amely a Wellhello dalai által inspirált történetekből áll össze, maguk a fiúk is feltűntek. A következő években olyan dalok születtek, mint az „Odaút”, a „Nem olyan lány” vagy „Az utolsó hibám”.

2019-ben két számmal jelentkeztek: a “Barátom” című nagysikerű barátság-himnusz után napfényt látott az “Őszinte”, amely a kapcsolatokon belüli féltékenységi körökről szól. Az elnöki páros 2019-ben egy világhírű énekes, Bryan Adams előzenekaraként is fellépett a Hősök terén több tízezer ember előtt.

A duó a váratlanul alakult 2020-at dalszerzéssel töltötte – három slágert is kiadtak, az első, “Ölelni szavakkal” című dal a vírus miatt kialakult helyzetre reagált, a nyáron debütált “Bárhová” pedig 2020 a Road Movie sorozat keretén belül, a gyerekkori balatoni élményeket elevenítette fel, majd az évet az „Erre már nem fogok emlékezni” bulislágerrel zárták.

2021-ben megjelent a „Zsúr”, ami a készülő album beharangozó és egyben címadó dala is, hamarosan pedig Lucával közösen búslakodtak a “Szomorú séta” című szerzeményben. Az Essemmel közös „Hogy legyek jó” szintén egy komolyabb témát, belső küzdelmeket dolgoz fel, a Lil Frakkal közös “Csoda, hogy még élünk” pedig egy igazi partizós szám. Az év nagy dobása az Anger Zsolt rendezte “Nemszámítapénz”, ami hosszan vezette a Youtube Felkapottak listáját.