A jelenlegi legismertebb hazai zenekar, a Follow The Flow 2018-ban nyerte el végleges formáját, amikor Szakács Gergő is csatlakozott Fura Csé és BLR párosához.

A trió hamar a közönség szívébe lopta magát friss hangzásának és a jelenkorra reflektáló üzeneteinek köszönhetően, s a 2019 májusára összeállt az első önálló nagylemezük, a ’Nem tudja senki’ pár hónap alatt el is érte az aranylemez státuszt. A lemez címadó dalához készült klip a második valaha legnézettebb magyar videoklip lett, három év alatt több mint 62 milliós megtekintéssel. Az albumon debütált „Gavallér”, „Porszem”, „Fedezékbe” és “Csak nélküled élem túl” számok is a rádiós és online toplisták folyamatos szereplői és közönségkedvencek lettek.

A hazai zenei szakma sem ment el szó nélkül a jelenség mellett, hiszen a 2018-as Petőfi Zenei Díj – Év felfedezettje díjat ők vitték haza. 2018 novemberében őket választotta a közönség, hogy Magyarországot képviselje Bilbaóban az MTV EMA díjátadó gáláján. 2019-ben és 2020-ban is Fonogram-díjra jelölték őket, az Év hazai modern pop-rock albuma vagy felvétele, illetve az Év Felfedezettje kategóriákban is. 

Az élő fronton is szépen ível felfelé a srácok csillaga: 2018 óta sorra töltik meg a budapesti és vidéki koncerttermeket, felléptek minden hazai fesztiválon, 2019 augusztusában teltházas koncertet adtak a Budapest Parkban, és a 2019-es évet egy teltházas triplakoncerttel zárták az Akvárium NagyHalljában, és ez csak folytatódótt 2021-ben, mikor ismét sold out bulin táncoltatták meg a közönséget az ország legnagyobb szabadtéri klubjában.

2020-ban az élő fellépések nagy része elmaradt, azonban a dalszerzés nem: a fiúk rengeteg újdonságot írtak, és egy lemez is készült belőle. 2021-ben megjelent “Ég és föld” címmel új albumuk, amin a trió megmutatja, milyen hullámvölgyeket éltek meg a pandémia alatt.