Supermanagement

A fiatal, ám annál markánsabb hangú Dzsúdló villámgyorsan vált népszerűvé szókimondó, sajátos hangulatú dalaival. Az előadó már 100 millió stream felett jár a Spotifyon, YouTube-on pedig átlépte a 122 milliót, és több mint 100 ezer feliratkozója van. Ez azt jelenti, hogy alig egy év alatt megduplázta hallgatottságát.

2022 szeptembere óta háromszor töltöte meg a Budapest Parkot, 2023 augusztusában a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán adott koncertet hatalmas sikerrel. Rajongótábora rendkívül lelkes és összetartó: Ha eddig nem kellettem című dala például közkívánatra jelent meg, mert az eredetileg csak a koncerteken játszott demót szinte azonnal kívülről fújta a közönség, s követelte a stúdióverziót belőle.

Lil Frakk-kal közös Lej című slágere szinte a megjelenéskor kultstátuszba emelkedett, első lemeze, a Fotofóbia pedig Magyarország egyik legtöbbet hallgatott albuma lett. Egy évvel később már érkezett is Szörnyeteg című második nagylemeze. Maradtak az olykor tabudöntögetően érzelmes, spleennel átitatott dalok, s érkezett néhány neves közreműködő, például Beck Zoli (30Y) vagy Krúbi. 2022 augusztusában a másik Z-generációs ikonnal, Azahriah-val jelentetett meg közös dalt, Várnék címmel.

A 2020-as MTV EMA legjobb magyar előadója díját is elnyerő Dzsúdló szövegeihez hasonlóan videoklipjei is erősen elgondolkodtatóak, gyakran nyúlnak nehéz témákhoz. Sikerének titka a szórakoztatás és a mélyebb tartalom tökéletes összhangja, alkotótársával, Tembóval pedig különleges, melankolikus pop-univerzumot teremtett, amely letisztultságának hála elbírja a folyamatos kísérletezést is.

2023 szeptemberében megjelent Kincugi című lemezéhez kiforrott vizuális koncepció, sajátos animációs univerzum társul, amelyet a Klipszemlén több díjjal ismertek el – a szakmai zsűrié mellett a közönségdíjat is Dzsúdló kapta.

Decemberi Aréna-koncertjére elővételben elfogyott az összes jegy.

[elfsight_instagram_feed id="1"]