Azahriah, azaz Paul Street sikertörténete egy vérbeli ’self made’ sztori. Saját maga tanulta ki a zenélést (gitározás, ének, hangkeverés) és a vlogolást, majd hódított meg milliókat a YouTube-on. A fiatal srác 12 éves kora óta tölt fel videókat, a Pál utcai fiúk előtt tisztelgő Paul Street nevű csatornája rejtélyes vlog posztjaival futott be a platformon.

A YouTuber gyerekkora óta gitározik, majd 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel is. 2019-re már önálló megjelenésekkel jelentkezett, ekkor született meg az Azahriah profil. A többségében angol nyelvű dalokra egy egész generáció pörgött rá – többszázezres streameket értek el a digitális platformokon, és több milliós nézettséget YouTube-on.

Az énekesnek 2020-ban nyolc saját szerzeményd jelent meg, köztük a „Fufuflex” című sláger. A következő lemez előfutára a „RÉT” című dal volt, amely már magyar nyelven íródott, és pár hét alatt meghódította a digitális platformokat.

2021-et a “4K LOVE” című dallal indította, amely egy se veled, se nélküled kapcsolat kihívásairól szól. Az énekes következő “aight” száma egy üde, tavaszi dal lett, majd hamarosan összeállt új lemeze, a “Camouflage” is. Nem is mutathatta volna be szebben először élőben a slágereket, mint ahogy tette: élete első koncertje máris teltházas buli volt a Monyo Landben, majd nem sokkal később már a Budapest Park színpadán állhatott óriási tömeg előtt. 

2021 őszére már a 20 millió streamelést is átlépte Spotifyon, legismertebb trackjei, a “Mind1” és a “Rét” átlépték a 10 milliós megtekintést Youtube-on. 

Berobbanásának évében az MTV EMA “Local act” kategóriájában győzelmet aratott, ráadásul nem kisebb név előzenekaraként léphetett fel bandájával a Hősök terén a World Stage-en, mint a Onerepublic.