Wellhello

A Wellhello a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös formációja, mely mostanra Magyarország egyik top zenekarává vált. A sikerek és nézettségek magukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné ezeket az óriási slágereket: „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Sokszor volt már így”, „Emlékszem, Sopronban”.

Az elnöki kettős történelmet írt a hazai popzenében. Brutális gyorsasággal töltötték meg a klubokat, majd a legnagyobb fesztiválok nézőtereit. 6 teltházas Budapest Park koncertet tudhatnak a hátuk mögött, amelyek mára legendássá is váltak a hatalmas show miatt. Senki nem felejti el a helikopteres pénzszórós belépőjüket, vagy amikor egy igazi gőzmozdonnyal érkeztek meg a fiúk a Parkba, ahogyan azt sem, amikor sárkányháton lebegtek be a közönség feje felett.  Kétszer nyerték meg a Fonogram díjat, van 2 Comet Gömbjük, 2 VIVA Chart show első helyük mellett. 2016 decemberében jött ki egész estés nagyjátékfilmjük a #Sohavégetnemérős, amely a Wellhello dalai által inspirált történetekből áll össze, és a srácok is feltűnnek benne több ponton. A film egy hónap után a negyedik helyen végzett a 2016-ban bemutatott magyar filmek toplistáján, a filmzene CD-n pedig az addigi összes daluk kijött egyben.

2017-ben már több dal is megjelent a 2018-ban debütáló Zsáner című lemezről, az Odaút c. dal több, mint 4 hónapon át vezette a rádiós listákat. A páros sikerei töretlenek, a dalok kivétel nélkül slágerek, a koncertek pedig teltházasak: nem véletlenül.