Wellhello

A Wellhello a hip-hop előadó́ Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös formációja, mely mostanra Magyarország egyik top zenekarává vált. A sikerek és nézettségek magukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné az olyan óriási slágereket, mint a „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Sokszor volt már így”, „Emlékszem, Sopronban”.

Az elnöki kettős történelmet írt a honi popzenében. Brutális gyorsasággal töltötték meg a klubokat, majd a legnagyobb fesztiválok nézőtereit. Négy teltházas Budapest Park koncertet tudhatnak a hátuk mögött, amelyek mára legendássá is váltak a zenekarra jellemző hatalmas show miatt. Nehéz lenne elfelejteni a helikopteres, pénzszórós belépőjüket, vagy azt a bulit, amikor egy igazi gőzmozdonnyal érkeztek meg a fiúk a Parkba.

Kétszer nyerték meg a Fonogram díjat, van Comet Gömbjük, Petőfi díjuk, 2 VIVA Chart show első helyük. 2016 decemberében jött ki egész estés nagyjátékfilmjük, a #Sohavégetnemérős, amelyet a Wellhello dalai inspiráltak, és a srácok is visszaköszönnek a mozivásznon. A film egy hónap után a negyedik helyen végzett a 2016-ban bemutatott magyar filmek toplistáján, a filmzene CD-n pedig az addigi összes daluk kijött egyben.

 

2017 tavaszán várható az új Wellhello anyag, amely zeneileg újabb vizekre evez majd. A csapat továbbra is Magyarország egyik legkeresettebb zenekaraként vág bele áprilistól a turnézásba.