Szakács Gergő

Szakács Gergő, énekes, zeneszerző és szövegíró. Gergő többféle tehetségkutatón edződött fiatal előadóként, amely műsorokból, illetve a saját maga által indított YouTube csatornáján keresztül hívta fel magára a figyelmet és került be a hazai könnyűzene vérkeringésébe. 
2015-ben "Ősz utca" című single-je "A Dal" műsorának mezőnyét erősítette, majd a szintén ebben az évben megjelenő "Lépnünk kell" című house-os kalandozása a MAHASZ Dance lista folyamatos szereplőjévé tette. James Arthur (az angol X-Faktor győztese) is megosztotta az énekes feldolgozásait.

Számos hazai sikeres előadóval dolgozott együtt. Többek között, Diaz, Fluor, Rácz Gergő, Johnny K. Palmer, Pál Dénes, vagy Takács Nikolas is színesíti a listát, akikkel 2014-ben a szlovák és cseh rádiós listákat is sikerült bevenniük. Gergő a Wellhello “Retúrjegy" című dalának társszerzője, Pápai Joci slágerének, az “Özönvíznek" a szövegírója. Napjainkban szóló munkássága mellett a feltörekvő Follow The Flow zenekar oszlopos tagja, ahol a "Nem tudja senki" című friss megjelenésükkel, jelenleg a YouTube hazai “felkapott videók” mezőnyének első helyén állnak!