FOLLOW THE FLOW

A Follow The Flow a hazai hip-hop szcénából már korábban is nagy ismertségnek és elismertségnek örvendő Fura Csé és BLR által életre hívott formáció, amely végleges felállását Szakács Gergő csatlakozásával érte el.  A banda friss hangzású, mindig mondanivalóval bíró dalai, hamar izgalmas és üde színfoltjai lettek a magyar könnyűzenének. 

A Follow The Flow név mondhatni kötelez: a srácok követik azt az áramlatot, amely jobbnál jobb dalok megírása felé úsztatja őket. Egyre több helyen-koncerten találkozhatunk velük országszerte, ahogy egyre több rádió játssza megjelenéseiket is. Youtube-on több daluk túllépett a 2-3 milliós nézettségen. Élő koncertjeiken zenekarral kiegészülve kiválóan hozzák azt a „flowt“, életérzést, amelyet a csapat neve is hordoz.

Talán legismertebb daluk, a 2018 tavaszán megjelent “Nem tudja senki” klipjére több mint 3 milliószor voltak kíváncsiak, és számtalanszor hallhatta a közönség a rádiókban is. A „Plátói“, vagy a „Hagyod menni“, szintén szép sikert ért el. Az eddigi útkeresést lezárva egyre többet fogunk hallani róluk!