Cloud 9+

A Cloud 9+ Magyarország talán legmodernebb zenekara, ahol mindig 110%-on pörög az elektronikus R’N’R. A csapat kitűnően ötvözi a legfrissebb műfajokat (drum&bass, dubstep, trap, big room), a hip-hoppal és a slágeres, könnyen befogadható rockkal, amely egyveleg végül minden fellépés alkalmával sikeresen robbantja fel a tánctereket!

Színvonalas és elképesztően mozgalmas élő koncertjeik ritkaságszámba mennek. Állandó fellépői a legkomolyabb fesztiváloknak, és a nagy egyetemi rendezvényeknek is. Budapest legelőkelőbb klubjaiban szintén komoly nézőszámmal mennek, az Akvárium klub nagyHALL-ját 2018-ban másodszor is megtöltötték. Tavasszal és ősszel meghatározó részesei a vidéki klubéletnek, mint önálló fellépők. YouTube csatornájuk össznézettsége 5 millió fölött jár már, legnagyobb slágereik a „Breathe In“, „Lights“, „Supernova“ és az „I.N.Y.T.“ illetve a legutóbb berobbant „Hide The Pain“.

2017 tavaszán debütált „The Next Step“ című lemezük,  amellyel a hazai színpadokat kimaxolva megjárták többek közt Bécset, Londont és Erdélyt is. 2018-ban ünnepli ötödik szülinapját a zenekar.