Zenekarok

Wellhello

A Wellhello a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös formációja, mely mostanra Magyarország egyik top zenekarává vált. A sikerek és nézettségek magukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné ezeket az óriási slágereket: „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Sokszor volt már így”, „Emlékszem, Sopronban”.

Az elnöki kettős történelmet írt a hazai popzenében. Brutális gyorsasággal töltötték meg a klubokat, majd a legnagyobb fesztiválok nézőtereit. 6 teltházas Budapest Park koncertet tudhatnak a hátuk mögött, amelyek mára legendássá is váltak a hatalmas show miatt. Senki nem felejti el a helikopteres pénzszórós belépőjüket, vagy amikor egy igazi gőzmozdonnyal érkeztek meg a fiúk a Parkba, ahogyan azt sem, amikor sárkányháton lebegtek be a közönség feje felett.  Kétszer nyerték meg a Fonogram díjat, van 2 Comet Gömbjük, 2 VIVA Chart show első helyük mellett. 2016 decemberében jött ki egész estés nagyjátékfilmjük a #Sohavégetnemérős, amely a Wellhello dalai által inspirált történetekből áll össze, és a srácok is feltűnnek benne több ponton. A film egy hónap után a negyedik helyen végzett a 2016-ban bemutatott magyar filmek toplistáján, a filmzene CD-n pedig az addigi összes daluk kijött egyben.

2017-ben már több dal is megjelent a 2018-ban debütáló Zsáner című lemezről, az Odaút c. dal több, mint 4 hónapon át vezette a rádiós listákat. A páros sikerei töretlenek, a dalok kivétel nélkül slágerek, a koncertek pedig teltházasak: nem véletlenül.

View zenekar

Anna And The Barbies

Több, mint egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból az Anna and the Barbies-t rendkívüli színpadokra emelte a már szinte családdá vált rajongói közönsége. Ennek fejében a zenekar mindenét odaadva hal meg estéről estére a világot jelentő deszkákon. Időközben az öt tagú zenekar Pásztor Anna - ének, Pásztor Sámuel - zene, gitár, ének, Hernádi Dávid - basszusgitár, Vághy Tamás - billentyű, Bubnó Márton – dobok szétválaszthatatlan egységgé kovácsolódott. Kendőzetlenül őszinte és lélekemelően életigenlő szövegvilágukat üvöltő Marshall erősítők tették indokolttá a fesztiválok nagyszínpadjain. A Fészek Klub kisszínpadán még csak álmodni mertek arról, hogy egyszer egy arénát megtöltenek.

2015-ben a tizedik jubileumi koncertjükön hatalmasat robbant a hat album zenei anyaga a SYMA csarnokban. A zenekar pszichedelikus színpadi látványvilága összetéveszthetetlenül egyedivé tette őket a magyar zenei életben. 2016-ban az eddigi legátfogóbb összművészeti turnéjukat mutatták be UTÓPIA címmel az ország különböző pontjain, ahol a cirkuszművészet, kortárs költészet és huszonegyedik századi vizualitás jelent meg Szabó K. István rendezésében. A turné végállomásaként a hetedik nagylemez bemutatóját dupla teltház előtt tartotta a zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban. A koncert anyagából, filmes és interjú jelentekből Álmatlan címmel film készült, ami nem csak fővárosi művészmozikban, de multiplexekben és számos vidéki helyszíneken is bemutatásra került. Nem csak a rajongók, de minden művészetet kedvelő érdeklődésére számot tartó alkotás született.

A rajongóik száma a Facebookon meghaladta a 50.000-et, és a ‘Márti dala’ videójukat több mint 5 milliószor nézték meg a YouTube-on, 2017 augusztusában jelent meg UTÓPIA című nagylemezük, mely még ebben az évben aranylemez lett.

View zenekar

Cloud 9+

A Cloud 9+ Magyarország talán legmodernebb zenekara. Kitűnően ötvözik a legfrissebb elektronikus zenét (drum&bass, dubstep), a hip-hoppal és a slágeres, könnyen befogadható rockkal.

Élőben verhetetlenek: színvonalas, élőhangszeres, mozgalmas koncertjeik ritkaság számba mennek. Állandó fellépői a legkomolyabb fesztiváloknak, nagy egyetemi rendezvényeknek. Budapest legelőkelőbb klubjaiban is brutális nézőszámmal mennek, az Akvárium klub nagyHALL-ját 2018-ban másodszor is megtöltik majd. Tavasszal és ősszel ők is meghatározó részesei a vidéki klubéletnek, mint önálló fellépők. YouTube csatornájuk össznézettsége 4 millió fölött jár már, legnagyobb slágereik a Breathe In, Lights, Supernova és az I.N.Y.T.

2017 tavaszán debütált The Next Step című lemezük, láthattuk őket az összes jelentős színpadon országszerte és a határokon túl is, ugyanis megjárták Bécset, Londont és Erdélyt is. 2018-ban ünnepeli ötödik szülinapját a zenekar.

View zenekar

FOLLOW THE FLOW

A Follow The Flow a hazai hip-hop szférából már korábban is nagy ismeretségnek és elismertségnek örvendő Fura Csé és BLR által életre hívott formáció. A banda izgalmas, üde színfoltja a magyar zenének, a srácok tehetséges és alkotni vágyó zenészekkel kiegészülve hozzák a jobbnál jobb dalokat. Leghíresebb számuk, a 2016 nyarán megjelent “Nem fogadok szót” klipjére több mint két és fél milliószor voltak kíváncsiak, és számtalanszor hallhatta a közönség a rádióban is.

View zenekar