Zenekarok

Wellhello

A Wellhello kollektíva a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös produkciója, mely elképesztő gyorsasággal vált hazánk egyik top zenekarává. A sikerek és nézettségek önmagukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné valamelyik időtlen sikerdalukat mint pl.: „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Sokszor volt már így”, „Emlékszem, Sopronban”.

Az elnöki kettős rövid idő alatt írta be magát a hazai popzene történelemkönyvébe. Viharos gyorsasággal töltötték meg a klubokat, majd a legnagyobb fesztiválok nézőtereit. 7 teltházas Budapest Park koncertet tudhatnak a hátuk mögött, amelyek mára „legendás“ státuszba emelkedtek, többek közt az elképesztő show-elemekkel tarkított színpadi megérkezéseik miatt. Senki nem felejti el a fiúk helikopteres, pénzszórós nyitányát, vagy amikor egy igazi gőzmozdonnyal robogtak be a Parkba, ahogyan azt sem, mikor sárkányháton érkeztek meg a közönség feje felett. 

2 Fonogram díj, 2 Comet Gömb, 2 VIVA Chart show első helyezés és 1 Petőfi Zenei Díj – Év koncertje helyezés díszíti az elnöki falat.

2016 decemberében jött ki egész estés nagyjátékfilmjük a #Sohavégetnemérős, amely a Wellhello dalai által inspirált történetekből áll össze, természetesen a fiúk is feltűnnek benne több ponton. A film egy hónap után a negyedik helyen végzett a 2016-ban bemutatott magyar filmek toplistáján, a filmzene CD-n pedig az addigi összes daluk kijött egyben. A 2017-es évben több dal is megjelent a 2018-ban debütáló “Zsáner” lemezről, az „Odaút“ című szerzemény több, mint 4 hónapon át vezette a rádiós listákat. A közelmúltban napvilágot látott „Nem olyan lány“ pedig egy meglepően őszinte és csípős fricska a fent említett közelgő albumról, ahogy az „Az utolsó hibám” című szimfonikus dal is, ami (ismét) új oldaláról mutatja be az elnöki srácokat.. A páros sikerei töretlenek, a dalok kivétel nélkül slágerek, a koncertek pedig teltházasak: nem véletlenül. 

View zenekar

Anna And The Barbies

Több, mint egy évtizednyi hamisítatlan Rock’N’Roll menetelés után az underground közeg füstös kiskocsmáiból, klubjaiból az Anna And The Barbies a nagyszínpadok és reflektorok kereszttüzébe kerülve továbbra is önmagát adja napról napra, koncertről koncertre. Ismeretségük és sikereiek mögött, említésre méltó - az elmúlt évek alatt - családdá vált rajongói táboruk is.

Mindezekért a zenekar mindenét odaadva hal meg, estéről estére a világot jelentő deszkákon. Időközben az öt tagú zenekar (Pásztor Anna - ének, Pásztor Sámuel - zene, gitár, ének, Hernádi Dávid - basszusgitár, Vághy Tamás - billentyű, Bubnó Márton – dobok) szétválaszthatatlan egységgé kovácsolódott. Kendőzetlenül őszinte, ugyanakkor lélekmelengetően életigenlő szövegviláguk, illetve a hamisítatlan R’N’R életérzés tette őket  indokolttá a fesztiválok nagyszínpadán. A kezdetek kezdetén a Fészek Klub kisszínpadán még csak álmodni mertek arról, hogy egyszer egy arénát is megtöltenek.

2015-ben, a tizedik jubileumi koncertjükön hatalmasat robbant a hat album zenei anyaga a SYMA csarnokban. A zenekar pszichedelikus színpadi látványvilága összetéveszthetetlenül egyedivé tette őket a magyar zenei életben. 2016-ban az eddigi legátfogóbb összművészeti turnéjukat mutatták be „UTÓPIA“ címmel az ország különböző pontjain, ahol a cirkuszművészet, kortárs költészet és a huszonegyedik századi vizualitás jelent meg Szabó K. István rendezésében. A turné végállomásaként a hetedik nagylemez bemutatóját dupla teltház előtt tartotta a zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban. A koncertről, filmes és interjú jelenetekkel színesítve „Álmatlan“ címmel készült film, ami nem csak fővárosi művészmozikban, de multiplexekben és számos vidéki helyszínen is bemutatásra került. A filmet - a rajongókon túl – szélesebb, a művészeteket kedvelő közeg is tetszéssel fogadta.

Kedvelőik-követőik száma a Facebookon meghaladta az 53.000-et, „Márti dala“ című videójukat több mint 8,5 milliószor nézték meg a YouTube-on. 2017 augusztusában jelent meg „UTÓPIA“ címmel legfrissebb nagylemezük, mely még ebben az évben aranylemez lett. 

View zenekar

Cloud 9+

A Cloud 9+ Magyarország talán legmodernebb zenekara, ahol mindig 110%-on pörög az elektronikus R’N’R. A csapat kitűnően ötvözi a legfrissebb műfajokat (drum&bass, dubstep, trap, big room), a hip-hoppal és a slágeres, könnyen befogadható rockkal, amely egyveleg végül minden fellépés alkalmával sikeresen robbantja fel a tánctereket!

Színvonalas és elképesztően mozgalmas élő koncertjeik ritkaságszámba mennek. Állandó fellépői a legkomolyabb fesztiváloknak, és a nagy egyetemi rendezvényeknek is. Budapest legelőkelőbb klubjaiban szintén komoly nézőszámmal mennek, az Akvárium klub nagyHALL-ját 2018-ban másodszor is megtöltötték. Tavasszal és ősszel meghatározó részesei a vidéki klubéletnek, mint önálló fellépők. YouTube csatornájuk össznézettsége 5 millió fölött jár már, legnagyobb slágereik a „Breathe In“, „Lights“, „Supernova“ és az „I.N.Y.T.“ illetve a legutóbb berobbant „Hide The Pain“.

2017 tavaszán debütált „The Next Step“ című lemezük,  amellyel a hazai színpadokat kimaxolva megjárták többek közt Bécset, Londont és Erdélyt is. 2018-ban ünnepli ötödik szülinapját a zenekar. Az idei Strand Fesztivál hivatalos himnuszát is a srácok szállították, melynek érdekessége hogy az első magyar nyelvű dal a zenekar életében.

View zenekar

FOLLOW THE FLOW

A Follow The Flow a hazai hip-hop szcénából már korábban is nagy ismertségnek és elismertségnek örvendő Fura Csé és BLR által életre hívott formáció, amely végleges felállását Szakács Gergő csatlakozásával érte el.  A banda friss hangzású, mindig mondanivalóval bíró dalai, hamar izgalmas és üde színfoltjai lettek a magyar könnyűzenének. 

A Follow The Flow név mondhatni kötelez: a srácok követik azt az áramlatot, amely jobbnál jobb dalok megírása felé úsztatja őket. Egyre több helyen-koncerten találkozhatunk velük országszerte, ahogy egyre több rádió játssza megjelenéseiket is. Youtube-on több daluk túllépett a 2-3 milliós nézettségen. Élő koncertjeiken zenekarral kiegészülve kiválóan hozzák azt a „flowt“, életérzést, amelyet a csapat neve is hordoz. 

A 2018-as Petőfi Zenei Díj – Év felfedezettje díj győztesei.

Talán legismertebb daluk, a 2018 tavaszán megjelent “Nem tudja senki” klipjére több mint 22 milliószor voltak kíváncsiak, és számtalanszor hallhatta a közönség a rádiókban is, ahol a 4. legtöbbet játszott magyar megjelenés lett.. A nóta a YouTube a Spotify és a Mahasz single listájának is meghódította az első helyét. A „Plátói“, vagy a „Hagyod menni“, szintén szép sikert ért el. Az eddigi útkeresést lezárva egyre többet fogunk hallani róluk!

View zenekar

Fluor

Fluor több mint egy évtizedes karrierjében hosszú út vezetett, míg az underground hiphop előadóból  netes influencerré és toplistás művészé vált. Tomi nem csupán a töretlenül nagy sikereket elérő Wellhello oszlopos tagja, hiszen önálló előadóként-médiaszemélységként is jó ideje meghatározó eleme a hazai zenei és médiaközegnek.

Számos nagysikerű szóló megjelenés és közreműködés után az utóbbi időben visszatért vloggerként is!

Egy-két hetente jelentkezik friss anyaggal a Fluor Vlog, amiben az előadóművész mellett Tomi önmagából is egyre többet mutat meg szórakoztató kisfilmekbe csomagolva.

Zenei fronton szintén mozgolódás várható tőle a 2018-as évben, így továbbra is érdemes figyelni rá akár szólóban, akár közreműködőként, hogy mivel rukkol elő az Elnöki srác!

View zenekar

Diaz

Összenő, ami összetartozik, szokták mondani! Így nem véletlen Diaz és Fluor ma már közös diadalútja a hazai könnyűzenében. Diaz a Wellhellot megelőzően, szintén hosszú utat járt be a földalatti hip-hop-tól indulva a zeneszerzői karrierig bezárólag. Elég csak megemlíteni a 2011-es Szó fel 2-őt, ami az év legjobb hip-hop dalának választottak anno. Gáspár Laci, Caramel, Szakács Gergő, Mentha - csak pár név, akikkel együtt dolgozott, országos sikereket elérve, míg végül Fluorral megalakították a Wellhellot. A többi pedig - mint tudjuk - már történelem a popzenében. Valószínüleg Diaz az idei évben ismét aktivizálja magát szólóban is.

View zenekar

Ramen Brothers

2 titokzatos - a zenei életben már bizonyított -  szereplő rejtőzik a marcona álarcok mögött.

A ramen rajongó DJ/producer páros boszorkánykonyhájában, titokban főzi ki a party-kompatibilis, tánctér robbantó megjelenéseit. Amennyiben hiányoltad a klubzenék és a rádióslágerek origóján mozgó grandiózus showba csomagolt produkciókat a hazai zenei életből, ebben az esetben neked szól a Ramen Brothers munkássága. Az idei Ballantine's Music Awards-on brutális showt toltak, ahogy Balaton Sound nagyszínpadán illetve a Campus Fesztiválon is. Hogy mi lesz a következő durranás? Annyi biztos: nagy, hangos és látványos lesz!

View zenekar

Szakács Gergő

Szakács Gergő, énekes, zeneszerző és szövegíró. Gergő többféle tehetségkutatón edződött fiatal előadóként, amely műsorokból, illetve a saját maga által indított Youtube csatornáján keresztül hívta fel magára a figyelmet és került be a hazai könnyűzene vérkeringésébe.

2015-ben Ősz utca című single-je A Dal műsorának mezőnyét színesítette, majd a szintén ebben az évben megjelenő Lépnünk kell című house-os kalandozás pedig a MAHASZ Dance lista folyamatos szereplőjévé tette. James Arthur (az angol x faktor győztese) is megosztotta az énekes feldolgozásait.

Számos hazai sikeres előadóval dolgozott együtt. Többek között, Diaz, Fluor, Rácz Gergő, Johnny K. Palmer, Pál Dénes, vagy Takács Nikolas is színesíti a listát, akivel 2014-ben a szlovák és cseh rádiós listákat is sikerült bevenniük. A Wellhello - Retúrjegy című dalának társszerzője, Pápai Joci slágerének, az Özönvíznek a szövegírója.

Jelenleg, szóló munkássága mellett a feltörekvő Follow The Flow zenekar oszlopos tagja, ahol a “Nem tudja senki” című megjelenésük 22 milliós nézettségével nagyot robbantottak nem csak a YouTube-on, hanem a rádiós játszások terén is. A nyár folyamán “IDŐ” címmel friss szóló dallal is jelentkezett, melyet szintén több helyről láthatunk-hallhatunk folyamatosan.