Zenekarok

Wellhello

A Wellhello a hip-hop előadó́ Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös formációja, mely mostanra Magyarország egyik top zenekarává vált. A sikerek és nézettségek magukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné az olyan óriási slágereket, mint a „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Sokszor volt már így”, „Emlékszem, Sopronban”.

Az elnöki kettős történelmet írt a honi popzenében. Brutális gyorsasággal töltötték meg a klubokat, majd a legnagyobb fesztiválok nézőtereit. Négy teltházas Budapest Park koncertet tudhatnak a hátuk mögött, amelyek mára legendássá is váltak a zenekarra jellemző hatalmas show miatt. Nehéz lenne elfelejteni a helikopteres, pénzszórós belépőjüket, vagy azt a bulit, amikor egy igazi gőzmozdonnyal érkeztek meg a fiúk a Parkba.

Kétszer nyerték meg a Fonogram díjat, van Comet Gömbjük, Petőfi díjuk, 2 VIVA Chart show első helyük. 2016 decemberében jött ki egész estés nagyjátékfilmjük, a #Sohavégetnemérős, amelyet a Wellhello dalai inspiráltak, és a srácok is visszaköszönnek a mozivásznon. A film egy hónap után a negyedik helyen végzett a 2016-ban bemutatott magyar filmek toplistáján, a filmzene CD-n pedig az addigi összes daluk kijött egyben.

 

2017 tavaszán várható az új Wellhello anyag, amely zeneileg újabb vizekre evez majd. A csapat továbbra is Magyarország egyik legkeresettebb zenekaraként vág bele áprilistól a turnézásba.

View zenekar

Anna And The Barbies

Egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból a Budapesten őshonos Anna and the Barbies-t rendkívüli színpadokra emelte a már szinte családdá vált rajongói közönsége. Ennek szellemében a zenekar mindenét odaadva tíz éve hal meg estéről estére a színpadon.

Időközben az 5 tagú zenekar (Pásztor Anna - ének, Pásztor Sámuel - zene, ének, Hernádi Dávid - basszusgitár, Vághy Tamás - billentyű, Bubnó Márton – dobok) szétválaszthatatlan egységgé kovácsolódott, a nyers rockban, zeneiségében is otthonra talált. Kendőzetlenül őszinte és lélekemelően  életigenlő szövegvilágukat üvöltő Marshall erősítők tették indokolttá a fesztiválok nagyszínpadjain.

A Fészek Klub kisszínpadán még csak álmodni mertek arról, hogy egyszer megtöltenek egy arénát. 2015-ben a tizedik jubileumi koncertjükön hatalmasat robbant a hat album zenei anyaga a SYMA csarnokban.

A zenekar pszichedelikus színpadi látványvilága összetéveszthetetlenül egyedivé tette őket a magyar zenei életben.

2016-ban az Anna and the Barbies az eddigi legátfogóbb összművészeti turnéját mutatja be az ország különböző pontjain, ahol a cirkuszművészet, kortárs költészet és huszonegyedik századi vizualitás jelenik meg Szabó K. István rendezésében.

 

A turné végállomásaként a hetedik nagylemez bemutatóját dupla teltház előtt tartották 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban.

View zenekar

Cloud 9+

A Cloud 9+ Magyarország talán legmodernebb zenekara. Kitűnően ötvözik a legfrissebb elektronikus zenét (drum&bass, dubstep) a hip-hoppal és a slágeres, könnyen befogadható rockkal. Élőben verhetetlenek: színvonalas, élőhangszeres, mozgalmas koncertjeik ritkaságszámba mennek. Állandó fellépői a legkomolyabb fesztiváloknak, nagy egyetemi rendezvényeknek, emellett Budapest legelőkelőbb klubjaiban is brutális nézőszámmal mennek. Tavasszal és ősszel ők is meghatározó részesei a vidéki zenei életnek mint önálló fellépők. YouTube csatornájuk össznézettsége 4 millió fölött jár már, legnagyobb slágereik a Breathe In, Lights, Supernova és az I.N.Y.T. 2017 tavaszán új lemezzel érkeznek, amely nagy valószínűség szerint überelni fogja az eddigi munkáikat.

View zenekar

FOLLOW THE FLOW

A Follow the Flow a hazai hip-hop szférából már korábban is nagy ismeretségnek és elismertségnek örvendő Fura Csé és BLR által életre hívott formáció. A banda izgalmas, üde színfoltja a magyar zenének, a srácok a Budapesti Operettszínházból is ismert profi énekesnővel, Simon Boglárkával kiegészülve hozzák a jobbnál jobb dalokat. Leghíresebb számuk, a 2016 nyarán megjelent “Nem fogadok szót” klipjére több mint másfélmilliószor voltak kíváncsiak, és számtalanszor hallhatta a közönség a rádióban is. 

View zenekar